OPROEP: leden van cliënten­raden die willen praten over hun deelname gezocht! (In het kader van scrip­tieon­derzoek)

In het kader van een scriptieonderzoek naar de ervaringen van leden van cliëntenraden ben ik opzoek naar respondenten! 

Het gaat om een onderzoek vanuit de masteropleiding bestuurskunde: het besturen van zorgvernieuwingen. Omdat er op het moment weinig bekend is in de literatuur over hoe leden van cliëntenraden hun rol ervaren, wil ik dit graag in kaart brengen aan de hand van dit onderzoek. 

In die zin kunnen respondenten een steentje bijdragen wanneer het gaat om het evalueren en eventuele verbeteren van het beleid rondom cliëntenraden!

Ik ben op zoek naar groepen (gehele of delen van cliëntenraden) binnen de langdurige zorg. Graag zou ik dan in de vorm van een groepsgesprek achter jullie ervaringen willen komen. 

Specifiek ben ik dus opzoek naar cliëntenraden in de langdurige zorg: ouderenzorg, gehandicapte zorg, GGZ en/of jeugdzorg. De gesprekken zullen maximaal een uur duren. Ook wordt de informatie verkregen uit de gesprekken volledig anoniem verwerkt!

Mocht u intresse hebben stuur dan gerust een mail naar: j.berhe@student.vu.nl en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Bij voorbaat dank,

Josef Berhe

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese