OPROEP: RTL Nieuws zoekt (begeleiders van) slachtof­fers van zorgfraude

Mijn naam is Meike van Roosmalen en ik ben onderzoeksjournalist bij RTL Nieuws. Al een tijdje doe ik onderzoek naar zorgfraude, de aanpak daarvan en de impact die dat heeft op slachtoffers. 

Ik wil graag in contact komen met mensen die me hier meer over kunnen vertellen. Ken jij iemand die slachtoffer is geworden van zorgfraude, of heb je er misschien zelf ervaring mee? Dan zou ik graag met je in contact komen.

Het is goed om te vermelden dat je je verhaal ook altijd anoniem kunt doen en dat ik nooit zonder jouw toestemming iets daarvan zal publiceren. 

Mocht je willen reageren of meer informatie over dit onderwerp voor mij hebben, neem dan contact met me op via meike.van.roosmalen@rtl.nl. Alvast bedankt!

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese