RIBW K/​AM zoekt een ervaren coach/​on­dersteuner medezeg­genschap!

Vacature coach/ondersteuner Steunpunt cliënten medezeggenschap (CMZ) RIBW K/AM

RIBW K/AM (Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Kennemerland/Amstelland en de Meerlanden) begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid om actief en betekenisvol deel uit te maken van de maatschappij. Kenmerk van onze aanpak is dat we aansluiten bij de diepere menselijke behoeften van de cliënten. Behoeften als: gezien en gehoord worden, grip hebben op je leven, de dingen doen die belangrijk voor je zijn. Dit is een zoektocht, een proces van samen verkennen en creëren, waarbij we optrekken met de cliënt. Deze aanpak vraagt initiatief en creativiteit van onze medewerkers en ruimte voor het nemen van eigen beslissingen. Een aanpak waarbij niet de systemen, maar de mensen centraal staan. We noemen onze werkwijze Vitaal Verder.

 

Het Steunpunt CMZ is op zoek naar een ervaren coach/ondersteuner cliëntenmedezeggenschap

                                                                      24-28 uur per week

Sinds 2019 zijn we bezig een nieuwe medezeggenschapstructuur inhoud te geven. Beschik je over een HBO denk-/werkniveau en word je enthousiast van het verder ontwikkelen van de cliëntenmedezeggenschap dan zijn we op zoek naar jou!

Het Steunpunt  CMZ bestaat uit drie ondersteuners. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie en het faciliteren van de medezeggenschap op centraal en cluster niveau en daar waar nodig op lokaal niveau. Het steunpunt inventariseert, informeert en ondersteunt de cluster platforms en de centrale cliëntenraad.

Wat biedt RIBW K/AM?

Een uitdagende en verantwoordelijke functie voor de periode van één jaar in een betrokken team en een medezeggenschap die volop in ontwikkeling is. We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13de maand, de mogelijkheid tot inkopen van extra dagen en een fietsenplan. Uiteraard neem je deel in onze pensioenregeling en is er een reiskostenregeling.  Je wordt betaald volgens de CAO GGZ 45 (min. € 1.898,– en max € 3.229,– bruto per maand, bij 36 uur per week); je inschaling is afhankelijk van je ervaring.

Interesse?

Voor meer informatie en solliciteren:  https://www.ribw-kam.nl/vacatures/2535135

De sluitingsdatum is 15 juli

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Margreet Woudt, op woensdag of donderdag tel. 06 42464224

 

Download artikel als PDF

Praat mee! (1)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ilja Hardebol 1 jaar geleden

Jammer dat de baan slechts voor 1 jaar is! Lijkt me erg leuk en echt iets voor mij.

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.