Vacature: 2 ondersteuners voor onze lokale cliënten­raden ( 16 – 24 uur per week )

Wil jij een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van onze cliëntenraden? Per direct hebben wij 2 vacatures voor de ondersteuning van onze lokale cliëntenraden. Het cliëntbelang staat hoog in het vaandel bij ViVa! Zorggroep en daarom wordt nu geïnvesteerd in professionele ondersteuning van de lokale clientenraden.

ViVa! Zorggroep is de grootste zorgaanbieder in Noord en MiddenKennemerland (Noord Holland) en biedt naast de 17 woonzorg/verpleeghuizen ook zorg thuiszorg, huishoudelijke zorg en JGZ/CJG zorg.

Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Wendela Coesel, ondersteuner van de CCR, per mail w.coesel@vivazorggroep.nl of telefonisch via 06-29450088.

Solliciteren kan via https://werkenbij.vivazorggroep.nl/vacaturebeschrijving/ondersteuner-lokale-clientenraden

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.