vacature adviseur medezeg­genschap

De Binnenvest is een organisatie voor maatschappelijke zorg, actief in de regio Zuid-Holland Noord. Met ruim 200 medewerkers bieden wij opvang, verblijf, activering en begeleiding voor mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te raken. Recent is in de organisatie in nauwe samenspraak met de Centrale Clientenraad een visie op medezeggenschap vastgesteld. Voor het geven van een tijdelijke, forse kwaliteitsimpuls aan de medezeggenschap en cliëntenparticipatie bij De Binnenvest zoeken wij per direct op tijdelijke basis een:

inhoudelijk en communicatief sterke medewerker op HBO niveau

voor 28 uur per week

die voor de duur van 6 maanden voortrekker kan zijn in de verdere ontwikkeling van de invloed van cliënten op de kwaliteit van onze dienstverlening

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.