vacature ambtelijk secretaris /​ beleid­sondersteuner medezeg­genschap

Voor de (centrale) cliëntenraden van Allerzorg en Compartijn en de verwantenraad van "Wonen bij September" *) zijn we op zoek naar een

Ervaren ambtelijk secretaris / beleidsondersteuner medezeggenschap

voor 24 uur per week

Wat maakt je werk bijzonder?

Lijkt het jou een uitdaging om, onafhankelijk, adviserende, coördinerende, organisatorische en administratieve ondersteuning te verlenen aan de cliëntenraden/verwantenraad? Als ambtelijk secretaris zorg jij ervoor dat je de cliëntenraden/verwantenraad zoveel mogelijk ontlast. Met jou als aanvulling aan het team hebben zij geen omkijken meer naar alle administratieve werkzaamheden, jij regelt het! Houd jij van afwisseling in je werk en kun je snel tussen werkzaamheden schakelen? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

 • salaris van max. € 3818,- (CAO VVT, FWG 50), afhankelijk van je werkervaring op basis van een fulltime werkweek van 36 uur;
 • een jaarcontract voor  24 uur per week,  met de intentie dit om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering en jaarlijks minimaal 237,4 verlofuren (bij fulltime dienstverband);
 • gratis en onbeperkt toegang tot het online leerportaal GoodHabitz waarin oneindig veel trainingen staan om meer kennis op te doen in jouw vakgebied of persoonlijke interesses;
 • goede regelingen zoals een pensioen via pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform de CAO;
 • een telefoon en een tablet.

Wie ben je en wat ga je doen?
Als ambtelijk secretaris zorg jij voor alle inkomende en uitgaande correspondentie. Vergaderingen organiseren, notuleren en verslaglegging zijn voor jou geen probleem. Daarnaast regel jij de planning en zorg je ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn, zodat alle actiepunten worden afgehandeld. Je hebt ervaring in het opstellen van onder meer conceptadviezen en adviseren over communicatie met de achterban. Verder is het voor jou geen probleem om het archief te beheren en hieruit de benodigde informatie te vinden en te delen. Jij bewaakt de naleving van de wetten, procedures en afspraken m.b.t. de medezeggenschap.

Daarnaast help je de raden bij het opbouwen en continueren van in- en externe contacten, waaronder die met de gesprekspartner.

Je adviseert bij inhoudelijke meningsvorming bij de behandeling van onder meer advies- en instemmingsaanvragen. Je bent alert op medezeggenschap gerelateerde ontwikkelingen binnen- en buiten de organisatie en weet deze ontwikkelingen te vertalen naar gevolgen voor de medezeggenschap. Tenslotte ben je sparringpartner voor het dagelijks bestuur en andere stakeholders binnen de medezeggenschap. 

Wat neem je mee?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een vakopleiding ondersteuner/ambtelijk secretaris cliëntenraad;
 • Je hebt ervaring met Word, Excel, Outlook, PowerPoint;
 • Je hebt ruime ervaring met zowel adviserende als ondersteunende werkzaamheden;
 • Je hebt gedegen kennis van medezeggenschap, de Wmcz en andere relevante wet- en regelgeving;
 • Je bent in staat helder en beknopt te communiceren (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Je bent communicatief en schriftelijk vaardig, daarnaast beschik je over bestuurlijke en organisatorische sensitiviteit;
 • Je kunt goed het onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken;
 • Je bent empathisch, positief ingesteld en oplossingsgericht;
 • Je bent flexibel beschikbaar, de vergaderingen vinden overdag en ook 's avonds plaats en je bent bereid om te reizen.

Enthousiast? Solliciteer direct!
Voor vragen kun je contact opnemen met Toos Klever, voorzitter verwantenraad Wonen bij September en Zorgthuis Allerzorg telefoon 06 30461559 of via toos.klever@allerzorg.nl.

Mail je cv en motivatie naar recruitment@allerzorg.nl of ga naar onze website Vacatures voor Staf/management | Werken bij Allerzorg

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor 24 april 2022.
Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek. Dit gesprek staat gepland op woensdagochtend 11 mei. Het zou plezierig zijn als je daar alvast rekening mee zou kunnen houden.

*) Allerzorg levert door heel Nederland (specialistische) zorg thuis met teams van verpleegkundigen en verzorgenden op het gebied van wijkverpleging, kindzorg, wondzorg & dermatologie, palliatieve terminale zorg, verpleegtechnische zorg en begeleiding.

Compartijn gelooft in kleinschalig wonen met zorg voor mensen die kwetsbaar oud worden. Veelal hebben zij een psychogeriatrische aandoening als dementie, eventueel in combinatie met een somatische aandoening. Naast de luxe, stijlvolle woonomgeving biedt Compartijn persoonsgerichte zorg en service in een huiselijke omgeving, met tijd en aandacht voor de bewoners.

Bij "Wonen bij September" wonen mensen met dementie, zoals bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer, in woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid voorop staan. September maakt kleinschalig wonen met particuliere zorg mogelijk voor een bredere groep dan alleen vermogende mensen. Dit doen zij door slimmer te organiseren met minder management en meer mensen op de vloer.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

 • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.