Vacature ambtelijk secretaris centrale cliënten­raad HWW zorg

HWW zorg heeft een vacature voor de functie van ambtelijk secretaris. Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte organisatie die zorg- en dienstverlening biedt aan (met name) ouderen in Den Haag, met als doel de cliënt een zo normaal mogelijk leven te laten leiden, ondanks (ouderdom gerelateerde) beperkingen. HWW zorg bestaat uit de twee bedrijfsonderdelen Woonzorg (inclusief de behandeldienst) en Wijkzorg. HWW zorg heeft 9 zorglocaties, 33 wijkteams en enkele specialistische teams in Den Haag. Bij HWW zorg werken ruim 1600 mensen. Zij zetten zich iedere dag in om mensen een aangename oude dag te bieden en doen dat vanuit de modernste inzichten rondom zorg en welzijn bij ouderen.

Kijk voor de vacature op onze website: https://werkenbijhwwzorg.nl/vacature/ambtelijk-secretaris-centrale-clientenraad-hww-zorg/

Download artikel als PDF

Praat mee! (2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marika Biacsics 2 maanden geleden

Goedemiddag. Waarom gebruiken jullie een (oud) logo van NCZ bij deze vacature? Wij hebben ons logo en de naam ‘ASC Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad’ laten vastleggen in het merkenregister. Ik verzoek u dan ook vriendelijk dit logo bij dit bericht te verwijderen!

Reageer op dit bericht
Thom van Woerkom 2 maanden geleden

Dag Marika, volgens mij is het logo weggehaald door degene die het bericht had geplaatst.

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.