Vacature : ondersteuner cliënten­raden taakgebied implemen­tatie medezeg­genschapsregeling Kwintes

Kwintes, een organisatie welke begeleiding en opvang biedt voor mensen met psychosociale en psychiatrische problematiek, is op zoek naar een tijdelijke ondersteuner voor 20 uur voor een half jaar die zich met name richt op de implementatie van de nieuwe medezeggenschapsregeling. 

De specifieke taken zijn onder andere: Trainingen ontwikkelen en verzorgen om de nieuw medezeggenschapsregeling te implementeren bij medewerkers, managers en cliëntenraden op lokaal, regionaal en centraal niveau. Het ontwikkelen en samenstellen van informatiemateriaal voor nieuwe medewerkers en nieuwe cliënten betreffende de medezeggenschapsregeling.

https://www.kwintes.nl/werken-bij/vacatures/20211221/ondersteuner-clientenraden-medezeggenschapsregeling/

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.