Vacatures: gezocht leden en een voorzitter voor de clien­tenraad van STMG (grote thuis­zorgor­ganisatie in Mid­den-Gel­derland)

Heeft u ideeën over de beste thuiszorg waarbij de cliënt centraal staat?
Dan zijn wij op zoek naar u! 

De clientenraad van STMG zoekt een nieuwe voorzitter en een aantal nieuwe leden. 

Over STMG
STMG biedt zorg en ondersteuning bij haar cliënten thuis. Deze zorg en ondersteuning biedt mensen de mogelijkheid om te blijven doen wat belangrijk voor hen is en hun leven zoveel mogelijk voort te zetten zoals zij willen. STMG biedt verpleging, verzorging, gespecialiseerde verpleging (denk aan oncologische of palliatieve zorg, zorg bij dementie, longzorg, wondzorg, technische verpleging), huishoudelijke ondersteuning, thuisbegeleiding en nachtzorg.

Wilt u meer weten over STMG en de cliëntenraad?
Kijk dan op de website van STMG. Onder het kopje Over STMG vindt u informatie over de visie op zorg en de doelstellingen van STMG en de pagina van de cliëntenraad. Wilt u direct naar de vacatures?

De vacature voor een voorzitter vind u hier.
Hier vindt u de vacature voor leden van onze clientenraad.

 

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.