Voorzitter Cliënten­raad gezocht woon­zorgor­ganisatie ouderen Huis ter Leede

‘Mooi om de belangen van de bewoners en cliënten te behartigen’
Voorzitter cliëntenraad Huis ter Leede gezocht

Huis ter Leede is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in Leerdam. Wij bieden verpleeghuiszorg, wijkverpleging, dagbesteding, huishoudelijke ondersteuning en alarmering in Leerdam en wijde omgeving. De cliëntenraad van Huis ter Leede is op zoek naar een nieuwe voorzitter.

De cliëntenraad vertegenwoordigt alle bewoners en cliënten van Huis ter Leede en komt eens per maand bij elkaar. Het is vrijwilligerswerk dat ertoe doet! De nieuwe voorzitter ontvangt een all-in vrijwilligersvergoeding van € 150,-  per maand.

Interim-voorzitter Afke van Halen: ‘We zoeken iemand die affiniteit heeft met de protestants-christelijke identiteit van Huis ter Leede. Iemand die zich kan inleven in de algemene belangen van de bewoners en cliënten en die kan behartigen, zonder het belang van de organisatie uit het oog te verliezen. De voorzitter hoeft geen familie van een bewoner/cliënt te zijn, maar dat mag natuurlijk wel.’

Hij of zij heeft globale kennis van de zorg in Nederland en de werkvelden van Huis ter Leede en kennis van wet- en regelgeving rond medezeggenschap of is bereid zich deze kennis eigen te maken. De voorzitter zorgt dat de cliëntenraad goed functioneert als team en zet zich in voor een goede verstandhouding met de directeur/bestuurder de heer Schetters.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem contact op met Afke van Halen, tel. 06 13 07 25 63 off stuur uw motivatiebrief met CV naar clientenraad@huisterleede.nl o.v.v. sollicitatie.

Eiland 1 – Leerdam – www.huisterleede.nl – facebook – instagram – linkedin

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.