Vul jij de enquête in van de LOC expertpool Zorg & Geld?

De LOC expertpool Zorg & Geld komt graag te weten waar jij als cliëntenraadslid behoefte aan hebt als het gaat om Zorg & Geld. Voel je je toegerust om zeggenschap over financiën uit te voeren? Kom je in aanraking met financiële zaken waar niet meteen je kennis of interesse ligt? Door middel van deze korte enquête krijgen de vrijwilligers van de LOC expertpool Zorg & Geld meer inzicht in de vragen en behoeftes van cliëntenraden. En daar kunnen zij hun dienstverlening dan weer op aansluiten. Je vindt de enquête via deze link. Alvast dank voor je inbreng!

Download artikel als PDF

Praat mee! (2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Zelissen 2 jaar geleden

Hoi Douwe, Dat kan tot en met februari. Daarna gaan we alle reacties verzamelen. Dus je kan de enquete zeker nog invullen. Groeten Ruben

Reageer op dit bericht
Douwe Dronkert 2 jaar geleden

Hoi Ruben,

Tot wanneer kan de enquête ingevuld worden?

Met groeten Douwe

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese