Word jij de nieuwe ondersteuner voor de Centrale Cliënten­raad Cordaan?

Anoniem

Geplaatst op 13 januari 2020

Cordaan is op zoek naar een Ondersteuner voor de Centrale Cliëntenraad voor 32 uur per week per 1 maart 2020.
In de functie van Ondersteuner Centrale Cliëntenraad Cordaan (CCC) houd je je bezig met het inhoudelijk, organisatorisch en secretarieel ondersteunen van de Centrale Cliëntenraad en van enkele lokale cliëntenraden.
De ondersteuner beoordeelt nieuw beleid van Cordaan op consequenties voor cliënten en adviseert de CCC hierover. Je fungeert als aanspreekpunt voor de CCC en lokale raden en je draagt zorg voor de communicatie tussen de raad / raden en de achterban. Samen met de CCC, Raad van Bestuur en directies stel je concept adviezen en initiatiefvoorstellen op. Je bereidt de vergaderingen van de CCC en enkele lokale raden voor en zorgt voor verslaglegging hiervan. Hiernaast adviseer je het Dagelijks Bestuur van de CCC over de deskundigheidbevordering van de leden van de CCC.

We zijn op zoek naar een zelfstandige, dienstverlenende ondersteuner met goede advies- en uitdrukkingsvaardigheden. Voorkeur gaat uit naar iemand met een relevante hbo opleiding en met minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. We zoeken iemand met kennis van de zorgsector en de processen daarbinnen, en van de verschillende cliëntengroepen.

We bieden een boeiende positie bij een grote zorgorganisatie waarbij veel aandacht is voor persoonlijke bloei. De functie wordt beloond conform de cao VVT FWG 50.  

Ben je enthousiast, herken je je in dit profiel en wil je de volledige vacaturetekst ontvangen? Neem dan contact op met Nicole van Tol (recruiter Cordaan) via nvantol@cordaan.nl. Voor  meer informatie over deze functie kun je bellen met Hans Meijers (secretaris Raad van Bestuur Cordaan) via 0610681794, op woensdag- of vrijdagochtend tussen 09.00 tot 12.00 uur.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.