LOC-tijdschrift Zorg & Zeg­genschap | Bur­gerinitiatieven zorg & welzijn

Geplaatst op 24 maart 2023

De voorjaarseditie van Zorg & Zeggenschap ligt weer bij onze leden op de mat. En is voor iedereen online te lezen. In het tijdschrift lees je verhalen van mensen uit ons netwerk. Het voorwoord over ‘Zeggenschap’ is van LOC-coördinator Marthijn Laterveer:

“En er zijn overal in het land burgerinitiatieven, waarbij mensen lokaal kijken wat ze samen kunnen doen. Waar zij ook bepalen wat ze van bijvoorbeeld overheden, zorginkopers en zorgorganisaties nodig hebben. Het aantal burgerinitiatieven is de laatste jaren snel toegenomen. LOC zal in 2023 allerlei initiatieven ontplooien om de medezeggenschap en de zeggenschap van mensen
te vergroten. Door mensen bij elkaar te brengen en door mensen te enthousiasmeren. De aangesloten cliëntenraden en de vernieuwingsbewegingen bieden daar een mooi platform voor. In dit voorjaarsnummer van Zorg & Zeggenschap besteden we weer veel aandacht aan allerlei initiatieven om de (mede) zeggenschap te vergroten.”

Tijdschrift lezen en luisteren

Download gratis het hele tijdschrift.

Ook in gesproken vorm

Zorg & Zeggenschap verschijnt ook in gesproken vorm. Vanaf deze editie zijn alle artikelen te beluisteren via je favoriete platform zoals Anchor, spotify, apple music. Zoek op ‘Verhalen uit ons landelijke netwerk’ of via deze link:

Bekijk eerdere edities en abonnementsinformatie.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese