Verslag regionale bijeen­komst voor cliënten­raden in Flevoland en Overijssel

Geplaatst op 2 maart 2021

Op dinsdag 23 februari vond er een regionale netwerkbijeenkomst plaats voor cliëntenraden in Flevoland en Overijssel. Hier vind je een verslag van deze bijeenkomst.

Waarom regionale bijeenkomsten?

Als LOC vinden we het belangrijk om cliëntenraden op regionaal niveau met elkaar in contact te brengen. Omdat we zien dat het vormen van een regionaal netwerk van meerwaarde is: deelnemers wisselen kennis en ervaring uit en leren zodoende van elkaar. Daarnaast is het interessant om zo nu en dan eens buiten de eigen cliëntenraad te kijken en te leren van verschillen tussen raden en organisaties. Daarom organiseren we in 2021 een aantal regionale bijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten bespreken deelnemende cliëntenraden actuele onderwerpen met elkaar, zoals het inpassen van de nieuwe Wmcz in eigen werkzaamheden. Ook komen interessante thema’s als dwang en drang en goede omgang met de Raad van Bestuur aan de orde. Bij iedere bijeenkomst is een LOC-adviseur aanwezig om kennis en ervaring te delen.

Meer lezen

  • Hier op ons platform lees je meer over onze regionale netwerken.
  • De data en locaties van de regionale bijeenkomsten vind je hier.
  • Wil je meer informatie over de rol van regionale vrijwilliger en/of je aanmelden voor deze functie? Neem contact op met Ruben Zelissen, LOC Facilitator regionale netwerken, op r.zelissen@loc.nl.
Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee! (2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Claire 2 jaar geleden

Hier zie je maar weer dat notulist zijn een vak is en geweldig dat je het met ons wilt delen. Ik ben zelf erg begaan met de jeugd en doe alles wat in mijn vermogen ligt om met name jongeren te ondersteunen. Groet Claire

Reageer op dit bericht
Douwe Dronkert 2 jaar geleden

Wat een mooi uitgebreid verslag zo met de verschillende bijlages! Leuk om zo een inkijkje te kunnen krijgen van wat er in deze bijeenkomst zoal voorbij kwam, bedankt voor het beschikbaar maken voor meer mensen. 

Met hartelijke groet

Reageer op dit bericht

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese