Nieuw: Checklist medezeg­genschapsregeling

Geplaatst op 16 oktober 2020

Ben je al een eind op weg met het opstellen van de medezeggenschapsregeling? LOC maakte in samenwerking met Raad op Maat een checklist om nog eens na te gaan of je niets bent vergeten of iets niet helemaal conform de wet doet.

Checklist medezeggenschapsregeling

De checklist medezeggenschapsregeling is een uitkomst wanneer je in het proces toe bent aan het vaststellen van de medezeggenschapsregeling. Met deze checklist kun je namelijk stap voor stap de concept-medezeggenschapsregeling doornemen, voordat je deze gezamenlijk vaststelt: checken of je niets bent vergeten of iets niet helemaal conform de wet doet. 

Verschil checklist / handreiking medezeggenschapsregeling
Eerder publiceerde LOC al een handreiking ‘Omgaan met de medezeggenschapsregeling. De handreiking is bedoeld om de modelregeling goed te lezen en tips te geven bij het maken van de eigen medezeggenschapsregeling. Handig in het traject van de voorbereiding. De checklist is bedoeld voor aan het einde van het proces, om te checken of je niets bent vergeten op te nemen in de medezeggenschapsregeling en inderdaad afspraken maakt die in lijn zijn met de Wmcz 2018.

De checklist is handig voor iedereen die zich bezighoudt met het traject om te komen tot een nieuwe medezeggenschapsregeling. Van beleidsmedewerkers tot ondersteuners en cliëntenraadsleden.

De checklist kun je hier downloaden

Je kunt nu ook een gedrukte versie van deze handreiking opvragen. Stuur daarvoor een mailtje naar vraagbaak@loc.nl of bel van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur naar (030) 284 32 00.

Meer weten?

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese