Webinar bezoek­regeling verpleeg­huizen terug­kijken

Geplaatst op 26 mei 2020

Dinsdag 26 mei gaven Marthijn Laterveer en Tiske Boonstra een toelichting op de bezoekregeling verpleeghuizen en de rol van de cliëntenraad. Ook beantwoordden zij vragen van cliëntenraden. Vanaf nu is deze webinar terug te kijken.

Bezoekregeling verpleeghuizen

Vanaf maandag 25 mei mogen alle verpleeghuizen waar geen corona is onder strikte voorwaarden bezoek toelaten. Er is opnieuw meer ruimte voor maatwerk. Cliëntenraden, personeelsvertegenwoordiging, artsen en management moeten daar per locatie afspraken over maken. Voorwaarde voor het vaststellen van een bezoekregeling in verpleeghuizen is de betrokkenheid en instemming van de cliëntenraad. 

Terugkijken webinar

Het terugkijken van de webinar duurt ongeveer een uur. Je kunt deze op je eigen moment terugkijken en wanneer je dat wil tussendoor pauzeren. Tijdens deze webinar:

  • geven Marthijn Laterveer en Tiske Boonstra een toelichting op de bezoekregeling verpleeghuizen, het proces om te komen tot een bezoekregeling op locatie en de rol van de cliëntenraad
  • beantwoordden zij vragen die vooraf door cliëntenraadsleden zijn ingestuurd en die gedurende de webinar werden gesteld.

Voor wie?

Het terugkijken van de webinar is zinvol voor lokale en centrale cliëntenraden van verpleeghuizen en ondersteuners van cliëntenraden.

Kosten

Terugkijken van de webinar is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC en hun ondersteuner.
Voor niet-leden bedragen de kosten 25 euro per persoon.

Terugkijken bezoekregeling

Om de webinar bezoekregeling terug te kijken, stuur je een mailtje naar vraagbaak@loc.nl. Binnen enkele werkdagen ontvang je per e-mail een link met instructie hoe je de webinar over de bezoekregeling terug kunt kijken.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl
Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijeenkomsten

Meer

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese