wvdp

Week van de psychiat­rie | Elke stem telt | 21 – 26 maart

Geplaatst op 21 maart 2022 - Thema's: Dienstverlening aan cliëntenraden
De week van de psychiatrie is dit jaar van 21-26 maart, dit jaar is het thema “Elke stem telt”. Elk mens doet ertoe, het is daarom van belang dat alle stemmen gehoord worden. Eenieder heeft zo zijn eigen voorkeuren/mogelijkheden/talenten om zich te uiten. Daarom is er in de Week van de psychiatrie veel aandacht voor uiteenlopende expressievormen en initiatieven.  Gedurende de week worden op verschillende plekken in het land activiteiten georganiseerd.

lees verder

Week van de Psychiat­rie Zuid-Lim­burg: ‘Herstel, wat past bij jou?’

Geplaatst op 2 maart 2022 - Thema's: Adviesonderwerpen van de cliëntenraad
Van 21 t/m 26 maart is de jaarlijkse Week van de Psychiatrie. Voor Zuid-Limburg staat er al een mooi programma vast, rondom het thema 'Herstel, wat past bij jou?' edereen met een psychische kwetsbaarheid, hun naasten, mantelzorgers en hulpverleners. Maar ook studenten, docenten en alle andere betrokkenen en geïnteresseerden zijn welkom.

lees verder

Programma slotdag Week van de Psychiat­rie – Betekenis­vol meedoen

Geplaatst op 3 maart 2020 - Thema's: Dienstverlening aan cliëntenraden
De landelijke werkgroep van de Week van de Psychiatrie organiseert op zaterdag 28 maart 2020 het afsluitende congres van de Week van de Psychiatrie 2020 in het raadhuis van Utrecht. Iedereen is welkom. We hopen met de Week van de Psychiatrie een brug te slaan tussen mensen in de samenleving en hen in staat te stellen om op een open manier met elkaar in gesprek te gaan. LOC ondersteunt de organisatie van de week van psychiatrie en beveelt de activiteiten van harte aan!

lees verder (2)

Betekenis­vol Meedoen: Week van de psychiat­rie 23-28 maart

Geplaatst op 27 januari 2020 - Thema's: Adviesonderwerpen van de cliëntenraad, Rechten van mensen
De week van de psychiatrie is dit jaar van 23-28 maart, dit jaar is het thema "Betekenisvol meedoen". Gedurende de week worden op verschillende plekken in het land activiteiten georganiseerd. Organiseer je ook iets? Laat het dan vooral weten! Zaterdag 28 maart is de landelijke slotconferentie 'BETEKENISVOL MEEDOEN' in Utrecht.

lees verder

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese