Ik heb een vraag gerelateerd aan corona

Nog steeds gaat er in onze samenleving veel aandacht naar bescherming tegen het coronavirus, ook in de zorg. De corona-aanpak vraagt een evenwicht tussen menselijkheid en veiligheid. En dat doe je met elkaar: de mensen die zorg krijgen, hun naasten en de hulpverleners. De cliëntenraad heeft een belangrijke rol om in alle afwegingen vooral de menselijkheid te blijven bewaken. En het perspectief van bewoners en naasten in te brengen.

Het is als cliëntenraad daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. En goed te blijven afstemmen met de gesprekspartner binnen de zorgorganisatie over de actuele situatie en stappen die gezet worden.

Als LOC hebben we hier veel over geschreven, speciaal voor cliëntenraden. Al die informatie vind je onder het thema ‘Coronavirus’ op dit platform.

Voor vragen over corona en bijvoorbeeld ziekenhuizen, werken in de zorg, GGZ, vervoer, paramedische zorg of persoonsgebonden budget verwijst LOC je door naar de pagina met veelgestelde vragen van de Rijksoverheid.

Download artikel als PDF

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese