Online bijeen­komsten Invloed op Kwaliteitsbeleid 

  • 5 juni 2023
  • 16:00 - 18:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Kwaliteit van zorg: waardevolle zorg en de rol van de cliëntenraad

Hoe kun je een verschil maken als cliëntenraad op het gebied van kwaliteit van zorg? In deze nieuwe bijeenkomsten gaan we dát met elkaar verder verdiepen! Op 1 en 5 juni organiseren we een online bijeenkomst met als thema “invloed op kwaliteitsbeleid”. Wat is kwaliteit van zorg en wat is je rol als cliëntenraad met betrekking tot het thema kwaliteit? 

We zullen breder ingaan op het onderwerp kwaliteit. In de organisatie wordt algemeen beleid voor kwaliteit ontwikkeld. De cliëntenraad heeft een instemmingsrecht met betrekking tot voorgenomen besluiten aangaande het algemene beleid inzake kwaliteit. 

Als je meedoet aan deze bijeenkomst kom je meer te weten over: 

● Het perspectief ‘ kwaliteit van zorg’ 

● Wat kan en moet de rol zijn van de cliëntenraad als het gaat om kwaliteit van zorg?

 ● Welke vragen kun je stellen en aan wie? 

Kortom de vraag: “hoe kun je als cliëntenraad een verschil maken als het gaat om kwaliteit van zorg?” komt aan bod tijdens de bijeenkomst. 

Een vraag om alvast bij stil te staan: Wat is voor jou kwaliteit van zorg?

Voor wie

Deze bijeenkomst is bedoeld voor cliëntenraadsleden in alle sectoren. Ondersteuners zijn welkomen samen met een cliëntenraadslid

Kosten

Deelname aan de online cursus is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Hoe werkt een online cursus?

De cursus wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de cursus precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online cursus heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese