Online cursus Contact met de achterban in extramurale setting (VOL)

  • 21 januari 2022
  • 10:30 - 12:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Let op: je kunt je niet meer aanmelden, deze cursus is volgboekt.

Voor een cliëntenraad is het belangrijk om te weten wat cliënten willen. Met behulp van de bewaarkaart ‘InContactStaan’ gaan de deelnemers tijdens deze online cursus met elkaar in gesprek over het waarom, wat en hoe bij contact met de achterban. Tijdens de cursus praten we over hoe je optimaal in contact kan staan met je achterban en samenwerkingspartners. Met in deze cursus speciale focus op de extramurale setting: waar mensen thuis zorg of ambulante ondersteuning krijgen. Aan de hand van 6 stappen bespreken we wat er nodig is om een goed contact met de achterban te realiseren.  Deze cursus heeft tot doel om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Voor wie

De online cursus ‘Contact met de achterban’ is bedoeld voor cliëntenraadsleden in extramurale setting – zorg thuis en ambulante ondersteuning.

Vanuit een cliëntenraad kan maximaal 1 persoon deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor 8 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Kosten

Let op: deze online cursus is gratis toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC (en hun ondersteuner). Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden. Wil je deelnemen aan de online cursus? Dat kan. 

Deelname aan de online cursus is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Heb je je aangemeld voor de cursus, maar ben je toch verhinderd? Afmelden voor de cursus is verplicht en kan tot 48 uur voorafgaand aan de cursus. Zonder afmelding brengt LOC € 25,00 in rekening.

Hoe werkt een online cursus?

De cursus wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de cursus precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online cursus heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese