Online cursus Contact met de achterban

  • 7 juni 2023
  • 19:00 - 20:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Voor een cliëntenraad is het belangrijk om te weten wat cliënten willen. Met behulp van de bewaarkaart ‘InContactStaan’ gaan de deelnemers tijdens deze online cursus met elkaar in gesprek over het waarom, wat en hoe bij contact met de achterban. Tijdens de cursus praten we over hoe je optimaal in contact kan staan met je achterban en samenwerkingspartners. Aan de hand van 6 stappen bespreken we wat er nodig is om een goed contact met de achterban te realiseren.  Deze cursus heeft tot doel om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Voor wie

De online cursus ‘Contact met de achterban’ is bedoeld voor cliëntenraadsleden in alle sectoren.

Vanuit een cliëntenraad kan maximaal 1 persoon deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor 10 deelnemers, dus meld je gauw aan! 

Kosten

Deelname aan de online cursus is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Hoe werkt een online cursus?

De cursus wordt online verzorgd door één van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online cursus heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaande knop:

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese