Online sparsessie

  • 16 maart 2022
  • 10:00 - 12:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Samen ‘sparren’

Steeds vaker zien we dat raden veel baat hebben bij het (digitaal) sparren en uitwisselen met andere raden en adviseurs op verschillende thema’s. Leren van anderen; andere denkwijzen en ervaringen kunnen enorm helpen in het werk van de cliëntenraad. Je hoeft zelf niet het wiel uit te vinden, je leert dingen waar je zelf niet was opgekomen en ook kan je leren van degenen die jou voor gingen en ervaringen uit de praktijk willen delen. Maandelijks komen we digitaal bijeen om te sparren over actualiteiten.

Heel goed beoordeeld, maar nog weinig bekend zijn de sparsessies van LOC. Vanaf dit jaar organiseert LOC online sparsessies voor cliëntenraadsleden. “Van te voren wist ik niet goed wat sparren betekende, ik begrijp nu dat het van gedachten wisselen is, maar dit moet veel vaker, dit is heel erg nuttig, waarom zijn er niet meer aanmeldingen?!”.

Jij bepaalt waar het over gaat

In deze sparsessie kan je met een adviseur en met de andere deelnemers van gedachten wisselen, vragen stellen, voorbeelden ophalen, zorgen delen over een actueel thema. Je kan ook gewoon meeluisteren en leren van anderen. Of zelf een vraag of casus inbrengen. Geen presentatie, gewoon praten, kletsen, lachen en brainstormen. 

Ook na de zomer kan je in gesprek met een adviseur over datgene wat er speelt bij jullie in de raad, waar jij vragen over hebt, je zorgen over maakt en/of waar je eens hardop met elkaar over na wilt denken. 

Heb je een ervaring die je wilt delen, ben je benieuwd hoe anderen in soortgelijke situaties handelen of heb je een vraag aan een andere cliëntenraad of de adviseur van Loc? Meld je aan en we sparren erover!! 
Tiske Boonstra, adviseur bij Loc neemt jullie graag mee in deze sparsessies.

Voor leden van Loc zijn deze sessies kosteloos, niet leden nemen even contact op via de vraagbaak: vraagbaak@loc.nl of t.boonstra@loc.nl.

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese