Regiobijeen­komst Noord-Hol­land – Domotica in verpleeg­huizen

Op zaterdag 25 juni is er weer een regionale voorjaarsbijeenkomst in Noord-Holland. Tijdens deze bijeenkomst zal Johan de Jong van Metdomotica je inspireren en informeren over domotica in verpleeghuizen. Hij gaat in op hoe je gezamenlijk een programma van wensen opstelt vanuit zorgmedewerkers en cliëntenraadsleden voor het toepassen van domotica in verpleeghuizen.

Het uitgangspunt is dat de toe te passen domotica past bij de cliënt, bij de medewerkers en bij de zorgorganisatie op locatie. Daarbij is ook uitgebreid aandacht voor vrijheid versus veiligheid. In de bijeenkomst wordt ook ingegaan op de ervaring van cliënten als gebruikers en de toepassing door zorgmedewerkers.

Het is mogelijk om ook een medewerker die verantwoordelijk is voor domotica uit te nodigen om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wanneer je nu al vragen hebt over het onderwerp dat we zullen behandelen, dan kunt je deze via loc@loc.nl doorgeven. Tijdens de bijeenkomst zullen we hierop ingaan.

Het maximaal aantal deelnemers aan deze bijeenkomst is 25. Er kunnen maximaal 3 personen (incl. eventueel medewerker vanuit de zorgaanbieder) van een cliëntenraad inschrijven.

Programma:

10.00 uur Inloop

10.15 uur Ontvangst; presentatie door Johan de Jong

11.00 uur Pauze (koffie, thee, water)

11.10 uur Beantwoording vragen en discussie

11.30 uur Afsluiting

Kosten

De bijeenkomst is gratis voor leden van LOC, niet leden betalen € 35,00

Aanmelden

Wil je ons zo spoedig mogelijk laten weten of je komt, met welke personen en van welke cliëntenraad je lid bent. Aanmelden kan via onderstaande knop.

De bezetting van de beschikbare ruimte is dit keer beperkt tot 25 personen.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Wij zien je gaarne tegemoet op zaterdag 25 juni!

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese