Training Samen­werken in de cliënten­raad

We zien veel raden samenwerken zonder daar bij stil te staan. Dit kan goed gaan maar we zien ook dat dit leidt tot onbegrip en onduidelijkheid. Vaak hebben cliëntenraden het gevoel dat hun cliëntenraad niet zo effectief is en niet een geheel vormt. De raad lijkt een samenkomen van individuele leden. Daarom adviseren we om met elkaar tijd te maken voor het thema samenwerken. Om daarmee aan de slag te gaan geven we op 8 december een training over Samenwerken in de cliëntenraad. Ter voorbereiding op deze training vragen we je een e-learning te volgen. 

Training op eigen locatie
Het is ook mogelijk om deze training op-maat op eigen locatie te organiseren. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met de Vraagbaak van LOC

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de training vragen we je een e-learning te volgen. In deze e-learning vind je allerlei informatie en opdrachten die gaan over samenwerken in de cliëntenraad. Op basis van de antwoorden stellen de trainers (Dennis van den Brink en Hans Jonkman) het programma voor de training vast. De e-learning vraagt maximaal 1,5 uur van je tijd. Meer informatie over de e-learning ontvang je na de bevestiging van je aanmelding. 

Voor wie?

De training is geschikt voor cliëntenraadsleden in alle sectoren. Vanuit een cliëntenraad kunnen maximaal twee leden deelnemen. Als meer leden de training willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken voor een training op maat op locatie. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Kosten

De training is kosteloos toegankelijk voor leden van cliëntenraden die lid zijn van LOC (en hun ondersteuner). Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners van cliëntenraden die géén lid zijn van LOC bedragen de kosten € 50,00 per deelnemer.

Aanmelden

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaande knop:

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese