Waar­devol­le zorg en finan­ciën: de jaar­rekening

  • 13 april 2023
  • 10:00 - 11:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

In het voorjaar wordt de jaarrekening van het afgelopen jaar opgesteld binnen de zorginstellingen. Op woensdag 5 april en donderdag 13 april  is er een online bijeenkomst “Waardevol adviseren over de jaarrekening”. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de financiële cyclus en vervolgens stilgestaan bij de vraag hoe je als cliëntenraad waardevol kunt adviseren met betrekking tot de jaarrekening. 

De bijeenkomst wordt begeleid door Henk Smets (lid van de expertpool zorg & geld) en LOC-adviseur Xandra van der Kruk. 

Voor wie

Deze online bijeenkomst is bedoeld voor cliëntenraadsleden in alle sectoren.

Vanuit een cliëntenraad kunnen maximaal 2 personen deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Kosten

Let op: deze online bijeenkomst is gratis toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC (en hun ondersteuner). Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden. Wil je deelnemen aan de online cursus? Dat kan. 

Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Hoe werkt een online bijeenkomst?

Deze bijeenkomst wordt online verzorgd door een LOC-adviseur en een lid van de expertpool zorg & geld. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online bijeenkomst. Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de bijeenkomst precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online bijeenkomst heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese