A. Klootwijk

Over mij

Ik zet mij als onafhankelijk ambtelijk secretaris van de Centrale Clientenraad in om de leden van de raad zo optimaal mogelijk in staat te stellen om de de collectieve belangen van de klanten van HWW zorg te behartigen en de kwaliteit van zorg en dienstverlening te bewaken. Met de CCR worden soms voorstellen ter verbetering voorgelegd aan het bestuur en de raad adviseert over beleid voor de toekomst.
Dat het een onafhankelijke functie betreft trekt mij zeer aan. Zo heb ik te maken met interne en externe contacten. Mijn ondersteuning aan de Centrale Clientenraad is van beleidsinhoudelijke, secretariële en communicatieve aard. Juist die afwisseling trekt mij zeer aan in deze functie.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

De cliëntenraden van HWW zorg zijn lid van het LOC. Hier kunnen zij en ik als secretaris terecht voor het vergaren en up-to-date houden van kennis.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Naast dat de cliëntenraden van HWW zorg lid zijn van het LOC, ben ik in mijn functie van ambtelijk secretaris lid van de beroepsvereniging van ambtelijk secretarissen via de NCZ en ik ben in het bezit van een getuigschrift na het met succes afgerond te hebben van de gecertificeerde beroepsopleiding voor de ambtelijk secretaris cliëntenraden. Voor kennisdeling sta ik altijd open.

Organisatie

HWW zorg Den Haag

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Den Haag

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

HWW zorg biedt thuiszorg (wijkzorg), ondersteuning, woonzorg in verpleeghuizen en woonzorgcentra en
eerstelijns en specialistische zorg. Ik ben werkzaam als onafhankelijk ambtelijk secretaris van de Centrale Cliëntenraad van HWW zorg voor 16u per week.

Mijn bijdrages

Nog geen bijdrages op dit sociaal platform.

Mijn reacties

Nog geen reacties geplaatst op dit sociaal platform.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwste vacatures

Voorzitter CCR Parttime | Flexibel
Alle vacatures

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese