Salios Zorg

Over mij

Salios biedt zorg op maat voor ouderen en revalidanten in Dordrecht, Zwijndrecht en omgeving. Vertrouwd, persoonsgericht en toekomstbestendig.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep zijn per 1 april 2024 samengegaan in Salios. We zijn klaar voor de toekomst als één krachtige organisatie. Deze stap betekent dat ouderen en revalidanten in onze regio kunnen blijven rekenen op goede zorg, nu en in de toekomst. Voor onze (toekomstige) medewerkers opent dit deuren naar meer groei en kansen in hun loopbaan. En als Salios zoeken we actief de samenwerking op met anderen in de zorgketen.

Organisatie

Salios

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Dordrecht, Zwijndrecht

Omschrij­ving van de organisatie-ac­tiviteiten en wat ik doe

Bij Salios draait alles om zorg op maat voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen in de regio Dordrecht – Zwijndrecht. We bieden een breed scala aan ondersteuning, van preventie tot intensieve zorg. Onder de cliënten die op ons kunnen rekenen zijn ouderen die moeten revalideren, oudere mensen met psychiatrische problemen, mensen met dementie (ook op jonge leeftijd), mensen met het Korsakov-syndroom en mensen die in een hospice verblijven.

Als cliënt kunt u rekenen op de zorg van Salios wanneer u nog thuis woont of wanneer thuiswonen niet meer gaat.

Uw individuele wensen en behoeften staan centraal. Onze medewerkers werken nauw samen met u, uw familie en vrijwilligers om de beste zorg te kunnen leveren. We onderzoeken ook hoe technologie kan bijdragen aan de zorg, zodat we u en onze medewerkers nog beter kunnen ondersteunen.

Mijn bijdrages

Nog geen bijdrages op dit sociaal platform.

Mijn reacties

Nog geen reacties geplaatst op dit sociaal platform.

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese