Intervisie en individuele coac­hing/​begeleiding

Heb je behoefte aan meer verdieping dan alleen ontmoeten en uitwisselen? Dat kan. LOC faciliteert groepen ondersteuners in hun intervisie. En waar nodig bieden we coaching en begeleiding op maat aan.

Intervisie

Al 15 jaar faciliteert LOC intervisie voor en door ondersteuners van cliëntenraden. Tijdens de intervisiebijeenkomsten bespreken ondersteuners situaties die ze in hun werk tegenkomen en houden ze elkaar een spiegel voor. Zo houden ze elkaar scherp in het uitvoeren van hun rol.

Bas van Raaij van bureau de Mat begeleidt de intervisie. Hij is psycholoog en trainer interactie-vaardigheden. Bas is verantwoordelijk voor het proces. Met regelmaat stemmen de ondersteunersaf of de manier van intervisie nog past bij wat zij nu nodig hebben.

Er zijn verschillende groepen van ondersteuners die 5 keer per jaar bij elkaar komen voor intervisie. Voor een heel traject van een jaar kost de intervisie 465 euro; dat komt neer op 92 euro per keer. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Stuur een mail naar loc@loc.nl of bel naar 030 284 3200.

Coaching en begeleiding op maat

Wil je op individueel niveau aan de slag met je eigen leerdoelen onder begeleiding van een ervaren coach? Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen voor coaching en/of begeleiding op maat te bespreken. Stuur een mail naar loc@loc.nl of bel naar 030 284 3200.

Voor meer informatie en contact, stuur een mail naar loc@loc.nl of bel naar 030 284 3200.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.