Intervisie en individuele coac­hing/​begeleiding

Heb je behoefte aan meer verdieping dan alleen ontmoeten en uitwisselen? Dat kan. LOC faciliteert groepen ondersteuners in hun intervisie. En waar nodig bieden we coaching en begeleiding op maat aan.

Intervisie

Al 18 jaar faciliteert LOC intervisie voor en door ondersteuners van cliëntenraden.

We bieden daarvoor een aantal mogelijkheden:

  • Begeleide intervisie door een ervaren coach/ondersteuner: Tijdens de intervisiebijeenkomsten bespreken ondersteuners situaties die ze in hun werk tegenkomen en houden ze elkaar een spiegel voor. Zo houden ze elkaar scherp in het uitvoeren van hun rol. De begeleiding kan in 2 jaar worden afgebouwd waarna de groep zelfstandig verder gaat.
  • Intervisie met de methode De Mat. Bas van Raaij van bureau de Mat begeleidt de intervisie. Hij is psycholoog en trainer interactievaardigheden. Bas is verantwoordelijk voor het proces. Periodiek stemmen de ondersteuners af of de manier van intervisie nog past bij wat zij nu nodig hebben. 

Informeer gerust naar de mogelijkheden van de verschillende vormen van intervisie om je aan te sluiten bij een bestaande groep of om in een regio een nieuwe intervisiegroep op te starten.

Data en kosten: op te vragen bij LOC

Coaching en begeleiding op maat

Wil je op individueel niveau aan de slag met je eigen leerdoelen onder begeleiding van een ervaren coach? Neem contact op om jouw wensen voor coaching en/of begeleiding op maat te bespreken. 

Voor meer informatie en contact, stuur een mail naar loc@loc.nl of bel naar 030 284 3200.

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese