Geef de zichtbaar­heid van je cliënten­raad een boost tijdens de Week vd Medezeg­genschap

Hoe mooi is het als we tijdens de Week van de Medezeggenschap samen door heel Nederland zichtbaar maken hoe we met elkaar meer waarde bereiken met en voor de mensen om wie het gaat? We zijn benieuwd welke ideeën jullie hebben om de medezeggenschap deze week binnen je eigen organisatie op de kaart te zetten. Deel deze graag via een reactie onderaan dit bericht, via een eigen praat-mee of via social media, bijvoorbeeld met de hashtag #medezeggenschap (LOC op FacebookTwitterLinked-In). Zodat ook anderen hun voordeel ermee kunnen doen! 

Denk aan een eigen bijeenkomst, marktje, koffiemoment, pizza-meeting om samen in gesprek te gaan, een kleine attentie voor alle mensen die zorg ontvangen, een interview met de raadsleden op de site van de zorgorganisatie, een social-media campagne of een bericht in het plaatselijke krantje. Wat zijn jouw ideeën? En laat vooral ook weten hoe deze uitpakken!

Vorig jaar gebruikten verschillende cliëntenraden de Week van de Medezeggenschap om medezeggenschap ook binnen hun eigen organisatie onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld via social media, zie hier enkele voorbeelden

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.