Medezeg­genschap

Beste mensen, Vorige week stond er een oproep van het  Dijklanderziekenhuis waarin zij vragen om  de clientenraad te komen versterken. Ik ben daar al heel wat jaren client of patient hoe je het noemen wilt.  Ik wil dat wel gaan doen en heb een mail gestuurd. De recruiter heeft mij een antwoord gestuurd. Ik zoek geen baan maar er werd wel om een CV gevraagd. Eerst was mijn mail zoekgeraakt en in het laatste bericht dat ik kreeg werd mij vermeld dat de sollicitatiecommissie niet met mij verder wilde omdat ik geen Cv had ingestuurd. Ik maak mij hier wel boos over en vraag mij af hoe dit elite clubje in elkaar zit. De raden zijn geen verlengstuk maar een onafhankelijk orgaanen dat is nog lang niet doorgedrongen bij de meeste mensen, Groet Claire

Download artikel als PDF

Praat mee! (1)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

willeke krijgsheld 1 jaar geleden

Dag Claire, wat mooi dat je de cliëntenraad van het ziekenhuis wil gaan versterken. Ook wij vragen ons af waarom een CV per se nodig is: het gaat erom dat iemand in staat is om de collectieve belangen van mensen te behartigen. We kunnen ons wel voorstellen dat ze vragen om een korte motivatie toe te sturen. Benieuwd hoe alles verder verloopt voor je, veel succes!

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese