Save the date: IGJ Con­feren­tie ’toekomstbes­tendige lokale teams’

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd organiseert op 31 oktober 2023 in Ede de conferentie: ‘Toekomstbestendige lokale teams’.

Wat is er nodig om de huidige lokale teams te transformeren naar de gewenste situatie, zoals beschreven in de Hervormingsagenda Jeugd en het Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming?

Rapport IGJ

Lokale teams hebben een belangrijke rol in de jeugdhulpketen. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd voerde toezicht uit bij lokale teams in 16 gemeenten. De inspectie doet aanbevelingen en laat zien welke vraagstukken er zijn om de lokale teams te laten aansluiten op het Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming en de Hervormingsagenda Jeugd. Zie het rapport ‘De centrale rol van lokale teams in de jeugdhulpketen’ uit juni 2023.

Voor wie

Bestuurders, beleidsmakers en andere geïnteresseerden, zoals cliëntenraden, die betrokken zijn bij (de hervorming van) het jeugdstelsel.

Aanmelden

Voor aanmelden of vragen, mail naar conferentiejeugd@igj.nl

Deelname aan de conferentie is gratis.

Zie de bijlage voor meer informatie over de conferentie

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese