Kinderen, jongeren, ouders opgelet: Actiebijeen­komst voor de jeugdbescher­ming!

 • 13 oktober 2022
 • 10:00 - 12:30
 • Regio Utrecht

Er is veel te doen om de jeugdbescherming de afgelopen weken, waarin door allerlei partijen geconstateerd wordt dat die vaak meer schade aanricht in gezinnen dan problemen oplost. En dat er onmiddellijk actie nodig is. Misschien heb je via onze (sociale) media meegekregen wat we hiervoor doen. Met cliëntenraden uit gesloten instellingen bespraken we dit al kort en kondigden we een actie-morgen aan voor kinderen, jongeren en ouders. Details zijn intussen bekend: doe mee en deel deze uitnodiging!

Het eerste dat nu moet gebeuren is dat kinderen, jongeren en ouders zelf mogen bepalen wat nodig is.

Het eerste dat nu moet gebeuren is dat kinderen, jongeren en ouders zelf mogen bepalen wat nodig is. Zonder dat over hun hoofden heen wordt besloten. We willen dan ook met kinderen, jongeren, ouders en hulpverleners bereiken dat we als samenleving de werkelijke problemen (zoals jongeren en ouders die ervaren) helpen oplossen. Doe mee! 

Zo doe je mee:

 • Meld je aan voor de eerstvolgende actiebijeenkomst (alleen) voor kinderen, jongeren, ouders en cliëntenraadsleden die met jeugdzorg of jeugdbescherming te maken hebben of hebben gehad, via rvjeugdzorg@loc.nl.
  Locatie is in de regio Utrecht donderdag 13 oktober van 10.00 – 12.30 uur.
  Voor een broodje na afloop wordt gezorgd, iedereen die zijn reiskosten niet kan declareren in het kader van werk of eigen onderneming, kan die bij LOC in rekening brengen.
 • Kun je er niet bij zijn? Laat graag weten wat er volgens jou anders moet. Of hoe je hier al aan werkt! Dat kan onderaan deze pagina bij de andere reacties.

Voel je vrij om kinderen, jongeren en ouders uit jouw netwerk uit te nodigen. Graag ook hen even aanmelden.

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

 • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese