Lancering Handreiking Cliëntperspec­tief bij inkoop jeugdzorg

  • 4 oktober 2023
  • 15:00 - 16:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

In 2022 zijn door LOC tal van gesprekken gevoerd over het thema ‘clientperspectief bij de inkoop van de jeugdzorg door Gemeenten en zorgorganisaties’. We kregen steeds meer beeld van het proces, het waarom en gaandeweg deelden de betrokken partijen hun zorgen, inzichten en tips. Deze staan nu allemaal gebundeld in een handreiking, samenvatting en gekoppeld aan veel interessante informatie (bronnen).

In deze sessie lanceren we een aparte pagina Zorginkoop Jeugd op de website van LOC waar alle informatie komt te staan en waar gelegenheid is voor uitwisseling. We geven een korte samenvatting van wat er zoal in de handreiking staat en gaan in gesprek met elkaar over het waarom, voor wie en wat je kan met deze handreiking. Dit is een samenwerking met de Vereniging Nederlandse gemeenten en LOC Waardevolle zorg. Laat je inspireren over het nut en de noodzaak van de aanwezigheid van cliëntenperspectief en cliëntenraden bij het inkoopproces Jeugdzorg.

Hoe werkt deze online sessie?

De sessie wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online sessie.
Ongeveer een week van te voren ontvang je een duidelijke instructie hoe de sessie precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online sessiet heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Kosten

Tijdens de Week van de Medezeggenschap zijn alle cursussen en bijeenkomsten kosteloos voor zowel leden als niet-leden van LOC.

Is je cliëntenraad nog geen lid van LOC en wil je meer weten over de lidmaatschapsvoordelen? Op de pagina lid worden staat alle informatie over het lidmaatschap.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese