Contact achterban en het werven van leden

  • 31 augustus 2023
  • 16:00 - 20:00
  • LOC Waardevolle zorg, Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht

Inhoud 

Om te komen tot een waardevolle behartiging van de gemeenschappelijke belangen van cliënten is het belangrijk om helder te hebben waar je als raad voor staat en te weten wat cliënten willen. En het is van belang om voldoende mensen in de raad te hebben, te krijgen en te behouden. Door uitwisseling en reflectie kom je tijdens de cursusdag tot inzichten hoe de cliëntenraad optimaal in contact kan staan naar en met de achterban en andere samenwerkingspartners. Aan de hand van 6 stappen bespreken we wat er nodig is om waardevolle contacten te realiseren. En wat je als raad kunt doen om nieuwe leden te werven en leden te behouden. Ook kijken we naar de wijze waarop de ambtelijk secretaris of ondersteuner van de raad en de zorgorganisatie de cliëntenraad daarbij kunnen faciliteren.  Aan het eind van de dag heb je een plan van aanpak om InContactStaan en het Werven van leden invulling te geven.

Voor wie

De cursus is bedoeld voor cliëntenraadsleden in alle sectoren. Vanuit één cliëntenraad kunnen maximaal twee personen deelnemen. Als meerdere leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken voor een cursus op maat. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl. Er is plaats voor 12 deelnemers, dus meld je gauw aan!  

Kosten

Deelname aan deze cursus is gratis voor leden van LOC. Niet-leden en ondersteuners betalen € 95,00 p.p. voor de cursus, incl. lichte maaltijd en documentatiemateriaal. Is je cliëntenraad nog niet lid van LOC? Bekijk hier de lidmaatschapsvoordelen.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Ongeveer een week voorafgaand aan de cursusdag ontvang je een routebeschrijving en aanvullende informatie. Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de cursus, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via vraagbaak@loc.nl.  Bij een te late afmelding zijn we genoodzaakt om een factuur te sturen van € 50,00.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese