Online bijeen­komst: Cliënten­raad, WOZO en kwaliteitskaders (VOL)

  • 28 november 2022
  • 15:00 - 17:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Let op: deze bijeenkomst is volgeboekt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de bijeenkomst op 6 december

Op dit moment komen vanuit ‘Den Haag’ verschillende programma’s en beleidsstukken over de toekomst.
Heb jij dat ook? Een gevoel van: waar gaat het nog precies over? Alles lijkt in elkaar te grijpen.  Gaat het over wonen, zorg, personeelskrapte of alleen nog over geld? Gaat het alleen over de toekomst, maar hoe zit dat dan nu? Wat betekent dat voor onze cliënten en de cliëntenraad? In deze online bijeenkomst willen we samen een paar bomen in het bos zoeken!

Cliëntenraad, WOZO en kwaliteitskaders

Een van de programma’s is het WOZO, oftewel het programma “Wonen, ondersteuning en zorg voor ouderen”. Dit werd begin juli gepresenteerd door Minister Helder. Het programma is veelomvattend, maar samenvattend gaf de Minister aan dat het programma inhoudt: “zelf als het kan, thuis als het kan, digitaal als het kan.”

Tijdens deze bijeenkomst hopen we een overzicht te geven van de de stand van zaken op dat moment. Nog veel beleidsplannen zijn nog niet formeel vastgesteld. De Tweede Kamer zal daar bijvoorbeeld nog over in debat gaan. 

Uiteraard staan we stil bij “kwaliteit van zorg”. We gaan met elkaar in gesprek over wat dit alles betekent voor de dagelijkse praktijk van cliënten nu en voor de toekomst. We bespreken mogelijke vragen die je aan de Raad van Bestuur kunt stellen, en de opdracht om het gevoel dat er leeft bij cliënten en de cliëntenraad te verwoorden.

Kosten

Deelname aan de online cursus is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese