Online bijeen­komst Kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’

  • 16 december 2022
  • 13:30 - 15:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Nieuw Kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’

Vanuit het programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO) komt er in maart 2023 een nieuw kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’. LOC is nauw betrokken bij de totstandkoming daarvan en trekt daarin vanaf het begin graag samen op met cliëntenraden en deelnemers Radicale Vernieuwing zorg. Wil je meer weten en/of betrokken zijn bij de totstandkoming van het nieuwe kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’? Doe graag mee met deze bijeenkomst!

Op 7 december horen wij wat precies het te volgen proces is om te komen tot het nieuwe kwaliteitskader. Op 12 en 16 december organiseren wij online bijeenkomsten om cliëntenraden te informeren over het proces. En nodigen we cliëntenraden en deelnemers van de Radicale vernieuwingsbeweging zorg graag uit om mee te denken: we nemen jullie ideeën, signalen en wensen graag mee in het vervolg. 

Kosten

Deelname aan de online bijeenkomst is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Meer informatie over ontwikkelingen rondom het nieuwe kwaliteitskader lees je hier: Verder lezen

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese