Sparsessie over Week van de medezeg­genschap

  • 6 april 2023
  • 14:00 - 15:00
  • Online, vanaf je eigen locatie

Sparsessie over Week van de Medezeggenschap

In 2023 organiseert LOC voor de vierde keer de Week van de Medezeggenschap. Dit jaar gaan we de regio in! Opnieuw een week vol extra aandacht voor (mensen in) medezeggenschap. Waar heb jij behoefte aan tijdens deze Week van 2 t/m 6 oktober? Wij denken aan bijeenkomsten in de regio en daarnaast online workshops. Welke ideeën heb jij? En welke onderwerpen vind jij belangrijk? Wat miste je de vorige jaren? Wat vond je mooi en wil je behouden? Daarover gaan we graag met je over in gesprek tijdens deze sparsessie. We zijn ook benieuwd hoe je zelf invulling wil gaan geven aan deze Week van de Medezeggenschap. De afgelopen jaren zagen we veel mooie voorbeelden voorbij komen. Tijdens deze sessies is daarom ook ruimte om uit te wisselen hoe cliëntenraden op hun plek aandacht geven aan de meerwaarde van medezeggenschap.

Voor wie?

Voor leden van aangesloten lokale en centrale cliëntenraden en hun coach, ondersteuner of ambtelijk secretaris. We zijn benieuwd naar je ideeën, meningen en wensen.

Hoe werkt een online cursus?

De sparsessie wordt online begeleid door Thom van Woerkom, coördinator van LOC. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online cursus.
Na bevestiging van deelname ontvang je een duidelijke instructie hoe de cursus precies in zijn werk gaat.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese