Spar­sessie: Van agenda naar praktijk

  • 3 oktober 2023
  • 09:30 - 11:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Het thema van deze sparsessie: De leefwereld van cliënten als uitgangspunt voor raadswerk.

Hoe kom je van papier af? Hoe zorg je dat niet (alleen) beleid en organisatorische zaken de agenda van de cliëntenraad vullen? Hoe zorg je dat je aansluit bij de wereld van de cliënt als cliëntenraad? De cliënt staat centraal, maar hoe borg je dat als cliëntenraad? Tijdens deze sparsessie gaan we dat samen onderzoeken.

Kosten

Tijdens de Week van de Medezeggenschap zijn alle cursussen en bijeenkomsten kosteloos voor zowel leden als niet-leden van LOC.

Is je cliëntenraad nog geen lid van LOC en wil je meer weten over de lidmaatschapsvoordelen? Op de pagina lid worden staat alle informatie over het lidmaatschap.

Hoe werkt een online cursus?

De Sparsessie wordt online verzorgd door een van de LOC-adviseurs. Alle deelnemers doen vanaf hun eigen locatie mee aan de online Sparsessie.
Ongeveer een week van te voren ontvang je een duidelijke instructie hoe de sparsessie precies in zijn werk gaat.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Om deel te kunnen nemen aan deze online Sparsessie heb je een beeldscherm nodig (computer, ipad, eventueel telefoon), met goed werkend internet. Mocht je dit niet hebben, en zou je wel graag mee willen doen? Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de Sparsessie, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwste vacatures

Voorzitter CCR Parttime | Flexibel
Alle vacatures

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese