Ver­diepen­de bijeen­komst ondersteuners cliënten­raden ‘Luis­teren’

Op woensdag 23 november is er een verdiepende bijeenkomst voor ondersteuners cliëntenraden die de leergang hebben gevolgd bij LOC. Tijdens deze bijeenkomst staat de vaardigheid ‘Luisteren’ in je vak als ondersteuner centraal. 

Luisteren

Corine Jansen gaat met de deelnemers aan het werk vanuit de uitgangspunten van ‘Luisteren’. Deelnemers worden actief betrokken. Want: je bent je eigen instrument. Corine gaat in op hoe je luistert. Door je daar bewust van te worden, leer je hoe jij de vaardigheden en inzichten die daarbij horen actief kunt inzetten in je werk als ondersteuner. 

Als ondersteuner ben je actief op een viertal taakgebieden. Coachen is er daar een van. De basis van coachen is dat er een vraag is, die je als ondersteuner moet kunnen horen en willen verstaan.  Hoe luister je naar de leden van de cliëntenraad? Wie bepaalt of je de ander goed verstaat? En wanneer voelt hij zich gehoord?  Aan de slag gaan met ‘Luisteren’ biedt handvatten om de ander te ontmoeten.

Het is een actieve bijeenkomst met een mix van uitleg en oefeningen . Samen gaan we aan de slag met jouw praktijk.

Voor wie?

Ondersteuners cliëntenraden die eerder de leergang hebben gevolgd

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 23 november bij LOC (Hof van Transwijk 2, 3526 XB  Utrecht) en duurt van 10:00 uur -16:00 uur (inclusief lunch).

Kosten

De kosten voor de verdiepende bijeenkomst zijn € 350,-. 

Wanneer er te weinig deelnemers zijn, wordt de bijeenkomst geannuleerd. Dit wordt uiterlijk 9 november gecommuniceerd. 

Aanmelden

Je kunt je voor deze verdiepende bijeenkomst aanmelden via onderstaande knop. Let op: voor deelname aan deze bijeenkomst is vereist dat je eerder deelgenomen hebt aan de leergang ondersteuners.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen.

Verdere verdieping voor ondersteuners

Lees verder voor meer mogelijkheden om te verdiepen in de rol van de ondersteuner

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese