Waar­devol­le zorg en financiën (VOL)

  • 22 maart 2022
  • 10:00 - 11:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Let op: deze cursus is volgeboekt, je kunt je niet meer aanmelden.

Voor veel cliëntenraden is het geen dagelijkse kost om zich bezig te houden met de financiën van de zorginstelling. Wel krijgen cliëntenraden in het voorjaar de jaarrekening en in het najaar de begroting ter advies voorgelegd. Wat is vanuit waardevolle zorg belangrijk als het gaat om financiën? Waar moet je op letten? En hoe wordt de organisatie eigenlijk bekostigd? 

Invloed op de financiën

LOC organiseert twee keer de online cursus “Waardevolle zorg en financiën. Invloed op de financiën van de instelling” op dinsdag 22 maart en vrijdag 25 maart. Beide bijeenkomsten zijn van 10:00 – 11:30 en worden begeleid door een adviseur van LOC en twee leden van de expertpool Zorg & Geld. Tijdens de cursus gaan we in op de financiën (“het huishoudboekje”) van de instelling: hoe komt de instelling aan het geld, en welke vragen kun je stellen vanuit het cliëntperspectief bij bijvoorbeeld de begroting of jaarrekening? 

Voor wie

De online cursus Waardevolle zorg en financiën. is bedoeld voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die actief zijn in alle sectoren. 

Vanuit een cliëntenraad kunnen maximaal 2 personen deelnemen. Als meer leden de cursus willen volgen, neem dan contact op met LOC om mogelijkheden te bespreken. Bel (030) 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, dus meld je gauw aan! Let op: de online cursus is gratis toegankelijk voor cliëntenraden die lid zijn van LOC (en hun ondersteuner). Is je cliëntenraad nog geen lid? Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden. Wil je deelnemen aan de online cursus? Dat kan. 

Kosten

Deelname aan de online cursus is kosteloos voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer. 

Heb je je aangemeld voor de cursus, maar ben je toch verhinderd? Afmelden voor de cursus is verplicht en kan tot 48 uur voorafgaand aan de cursus. Zonder afmelding brengt LOC € 25,00 in rekening.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande button:

Vragen?

Heb je specifieke vragen? Schroom niet om deze te stellen tijdens de online-cursus. Of neem contact op met de vraagbaak van LOC: van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese