Innovatieve ideeën voor een leven lang leven, deadline 20/​3!

Geplaatst op 10 maart 2020

Op de website Levenlangleven.nu is te lezen: “We zijn op zoek naar innovatieve ideeën voor als we oud zijn en zorg nodig hebben. Je leven lang leven, hoe zie jij dat voor je? Deel je idee voor 20 maart en win professionele begeleiding en ontwikkelbudget om het te realiseren!”

Stel je voor

“Stel je eens voor hoe je zelf graag oud wil worden en hoe je dan je leven zou leiden. Van betekenis zijn voor anderen, nieuwe dingen blijven ontdekken, tegenslagen overwinnen, andere mensen ontmoeten en je eigen plan trekken – ook als je oud bent, wil je dit zoveel mogelijk blijven doen. En dat gaat de een gemakkelijker af dan de ander. (..)

Leven doen we ons leven lang

Leven doen we ons hele leven lang. Daarom roepen we iedereen op om innovaties te bedenken voor als we oud zijn en zorg nodig hebben. Via een landelijke challenge dagen we iedereen, binnen en buiten de zorgsector, uit om radicaal nieuwe ideeën of plannen in te zenden omtrent fijner oud worden én zijn. De meest kansrijke inzendingen worden geselecteerd voor het Leven Lang Leven-pioniersprogramma, waarin deelnemers met professionele begeleiding en ontwikkelbudget hun concept concreet kunnen uitwerken en realiseren.”

Klik hier voor meer informatie en meedoen.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese