LOC actief op social media

Geplaatst op 15 juni 2020

Ook op social media deelt LOC actuele informatie voor cliëntenraden en belangrijke updates rondom Waardevolle zorg. Je kunt je op de volgende pagina’s abonneren: zo ben je altijd als eerste op de hoogte.

@LOCWaardevolle op Twitter

LOC op Twitter

LOC op Linked-in

LOC op Linked-in

LOC op Facebook

LOC op Facebook

Youtube-kanaal van LOC

LOC op Youtube

Nog meer LOC

Je kunt ook specifieke onderdelen van LOC volgens op social media, zoals LOCJeugd en de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, die LOC ondersteunt.

LOCJeugd:
Twitter
Instagram
Youtube
Linked-in
Facebook
Jongeren en ouders moeten altijd inspraak kunnen hebben als het gaat om de zorg, hulp en ondersteuning die ze krijgen. Zij moeten in staat worden gesteld om mee te praten en mee te beslissen in de jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering. LOC Jeugd ondersteunt jongeren en ouders, gemeenten, professionals, opleidingen en politici hierbij.

Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg
(ondersteund door LOC)
Twitter
Instagram
Youtube
Linked-in
Facebook
De beweging ‘Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, van regels naar relaties’ droomt van en werkt aan verpleeghuiszorg waarin mensen het belangrijkst zijn, en niet de regels of protocollen.

Waardevol onderwijs (ondersteund door LOC)
Twitter
Instagram
Youtube
Linked-in
Facebook
Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO). Over onderwijsvernieuwing die: zorg en hulp duurzaam aan laat sluiten bij de waarde(n) van cliënten en hun naasten, maakt dat zorg- en onderwijsprofessionals hun werk met plezier kunnen doen en studenten kunnen leren op een manier die bij hen past.

Meer weten?

  • Voor al je vragen kun je contact opnemen met de vraagbaak van LOC. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op (030) 284 32 00. Je kunt ook mailen naar vraagbaak@loc.nl.
Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese