Maan­delijks sparren met LOC-ad­viseur

Geplaatst op 19 juli 2021

Dit jaar zijn we gestart met spar-sessies. Laagdrempelige online momenten onder begeleiding van een LOC-adviseur. Met gewoon de ruimte om eens – vrij van thema – in de groep te gooien waar je over van gedachten wil wisselen. De mogelijkheid om een eigen vraag of dilemma te bespreken, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

Sparren

De sparsessies tot nu toe werden erg goed beoordeeld, maar waren nog niet zo bekend. Vanaf augustus is er iedere maand zo een moment om te ‘sparren’. In zo een sessie kan je met een adviseur en met de andere deelnemers in gesprek, van gedachten wisselen, vragen stellen, voorbeelden ophalen, zorgen delen over een actueel thema. Je kan ook gewoon meeluisteren en leren van anderen. Of zelf een vraag of casus inbrengen. Geen presentatie, gewoon praten, kletsen, lachen en brainstormen.

Heb je een ervaring die je wilt delen, ben je benieuwd hoe anderen in soortgelijke situaties handelen of heb je een vraag aan een andere cliëntenraad of de adviseur van Loc? Meld je aan en we sparren erover!! 
Tiske Boonstra, adviseur bij Loc neemt jullie graag mee in deze sparsessies.

Volgende keren sparren:

Voor leden van Loc zijn deze sessies kosteloos, niet leden nemen even contact op via de vraagbaak: vraagbaak@loc.nl of t.boonstra@loc.nl.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese