Vernieuwde ken­nismaking

Beste mensen, Al sinds mensenheugenis ben ik betrokken bij LOC. Omdat alles aan veranderingen onderhevig is en ik graag mee wil blijven doen heb ik de moed verzameld om mensen te mailen te bellen enzovoort. Het brengt wel wat spanning met zich mee,zeker als je zoals ik alles gelijk goed wilt doen. Ik kan een aardig woordje meepraten over diverse onderwerpen. Ik ben maatschappelijk werker bij vluchtelingenwerk en bij de Parnassiagroep lid van de Lokale Clientenraad en de CCR. Verder doe ik dagbesteding bij Reakt. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en drie kleinkinderen. Ik ben 76 jaartjes jong en ga nog graag nieuwe uitdagingen aan. Wel stapje voor stapje.

Download artikel als PDF

Praat mee! (2)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

willeke krijgsheld 4 jaar geleden

Dag Claire, Leuk dat je je voorstelt op deze plek. Mooi om te horen hoe actief je bent! En ook erg leuk dat je zo actief bijdraagt op dit platform. Groet! Willeke

Reageer op dit bericht
Claire 4 jaar geleden

Dankjewel

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese