Wat vind je van www.clien­tenraad.nl?

Het nieuwe sociale platform www.clientenraad.nl waar je dit leest, moet een plek zijn waar je je thuis voelt. Waar je de weg kunt vinden naar dat wat je zoekt. Of naar een plek waar je zelf kunt bijdragen. Het platform is nieuw. Dat betekent dat we graag via iedereen die er gebruik van maakt te weten willen komen waar je blij en tevreden mee bent, maar ook wat juist niet werkt. Zo kunnen we het verbeteren en verder ontwikkelen.

Laat dus graag je mening of suggestie achter, dat kan via een reactie meteen onder dit bericht. Via webmaster@loc.nl of 030 284 32 00 kan ook. We zijn je nu alvast heel erkentelijk voor de moeite!  

Download artikel als PDF

Praat mee! (4)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aad Walraven 3 jaar geleden

Ziet er goed uit en in een modern jasje. Goed te vinden waar je als raad moet wezen.

Reageer op dit bericht
Douwe Dronkert 3 jaar geleden

Dag Aad,
Dat is mooi om te lezen, want ook dat laatste wat je schrijft was een belangrijke behoefte die mensen aangaven. En reden voor de vernieuwing. Fijn dat je ervaart dat dat goed uitpakt. Bedankt voor de moeite om dit te laten weten!

Reageer op dit bericht
Claire LaHeij-Klijn 3 jaar geleden

Lieve mensen, Ik heb best wel moeite met de veranderingen, het ziet er prachtig uit maar het zou voor mij goed uitkomen als er een bijeenkomst georganiseerd zou worden, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die de website biedt. Hartelijke groet Claire.

Reageer op dit bericht
Douwe Dronkert 3 jaar geleden

Hallo Claire, dankjewel voor het doorgeven wat je ervaring is. Ik heb net mijn collega Joep gesproken (jou bekend) en hij neemt contact met je op. Hartelijke groet, Douwe (mede-beheerder platform)

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s worden allerlei berichten geplaatst met vragen, antwoorden, tips, oproepen, blogs en vlogs van mensen die betrokken zijn bij LOC. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die LOC en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat LOC vanuit haar visie vindt.

Praat ook mee >

Vragen? Mail webmaster@loc.nl of bel 030 284 3200.

Deelnemers platform

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese