Joep Bartholomeus

Over mij

Ik hou ervan om dingen simpel te houden en dat doen waar het in de kern om draait. Verbinding tussen mensen staat daarbij voor mij centraal. Ik werk nu 15 jaar in de publieke sector en heb bij veel organisaties in de keuken mogen kijken. Mijn ervaring is dat veel organisaties en instellingen zijn vergeten waarvoor ze ooit zijn opgericht en het contact zijn verloren met de mensen waarvoor het werk wordt gedaan. In de zorg zie je dat op veel plekken ook. LOC heeft een mooie visie waarbij het streven is om in de zorg weer vanuit de cliënt te denken en te onderzoeken wat die nodig heeft om een waardevol leven te kunnen leiden. Weer doen waar het om gaat.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Veel kennis en persoonlijke inbreng van hoe het gaat met de zorg in Nederland vanuit de client. Maar ook waar zorgaanbieders mee worstelen in ons soms ingewikkelde zorgsysteem. Daarnaast verwacht ik veel interessante nieuwe mensen te ontmoeten.

Ik wil ook iets brengen, namelijk

In mijn rol als coördinator van LOC leg ik verbinding tussen vraag en aanbod binnen het LOC-netwerk. Daarnaast wil ik deelnemers aan het LOC-netwerk helpen om complexe situaties te ont-wikkelen.

Organisatie

LOC, zeggenschap in zorg

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese