“Het juridische krijgt meer accent” | Terug­kijken interview met LCvV

Geplaatst op 8 oktober 2021

Tijdens de Week van de Medezeggenschap 2021 sprak LOC-coördinator Thom van Woerkom met dhr. mr. Buijs, voorzitter van de Landelijke Commissie van Vertrouwenslieden. Met inwerkingtreding van de Wmcz 2018 ziet de Landelijke Commissie van Vertrouwenslieden (LCvV) een toename in het aantal geschillen dat ze behandelt. Niet zo opmerkelijk, omdat de LCvV onder meer de medezeggenschapsregeling voorgelegd krijgt. En de commissie zal anders gaan toetsen. Hoe gaat dat in z’n werk en hoe gaat zo’n zitting eigenlijk?

Terugkijken interview

Het terugkijken van het interview duurt iets meer dan een half uur. Je kunt dit op je eigen moment terugkijken en, wanneer je dat wil, tussendoor pauzeren.

Voor wie?

Het terugkijken van de webinar is zinvol voor cliëntenraden uit alle sectoren, ondersteuners van cliëntenraden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Het terugkijken van dit webinar is kosteloos voor cliëntenraden die lid zijn van LOC, hun ondersteuner en voor deelnemers aan de Week van de Medezeggenschap.
Voor niet-leden bedragen de kosten 25 euro per persoon.

Interview terugkijken

Wil je dit gesprek terugkijken? Stuur een mailtje naar de vraagbaak van LOC: vraagbaak@loc.nl. Je ontvangt vervolgens een directe link naar dit interview.

Meer weten?

  • Neem dan contact op met de vraagbaak van LOC. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17. 00 uur kun je bellen naar 030 284 32 00 of mail naar vraagbaak@loc.nl

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese