Coronavirus

Nog steeds gaat er in onze samenleving veel aandacht naar bescherming tegen het coronavirus, ook in de zorg. De corona-aanpak vraagt een evenwicht tussen menselijkheid en veiligheid. En dat doe je met elkaar: de mensen die zorg krijgen, hun naasten en de hulpverleners. De cliëntenraad heeft een belangrijke rol om in alle afwegingen vooral de menselijkheid te blijven bewaken. En het perspectief van bewoners en naasten in te brengen.

Het is als cliëntenraad daarom belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen. En goed te blijven afstemmen met de gesprekspartner binnen de zorgorganisatie over de actuele situatie en stappen die gezet worden.

In dit thema vind je informatie speciaal voor cliëntenraden omtrent het coronavirus. We hopen dat cliëntenraden via deze weg elkaar zullen blijven opzoeken. Het feit dat zij hier sinds maart 2020 ervaringen delen en ideeën uitwisselen helpt veel raadsleden en cliënten een stapje verder.

Heb je een oproep, vraag, een ervaring die je omtrent corona en cliëntenraden zou willen delen? Op www.clientenraad.nl/praat-mee kun je een bericht plaatsen.

Waar ben je naar opzoek?

Op maandag 20 mei is LOC gesloten vanwege Pinksteren.

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese