Intervisie ondersteuners van cliënten­raden

Geplaatst op 20 januari 2022

Het werk van ondersteuner van een cliëntenraad kan solistisch zijn. Door intervisie houden ondersteuners elkaar scherp. Zij bespreken situaties die zij tegenkomen in hun werk en kunnen elkaar een spiegel voorhouden. LOC start dit voorjaar nieuwe intervisie-groepen in de regio.

Intervisie voor ondersteuners

Tijdens intervisiebijeenkomsten bespreken ondersteuners, ambtelijk secretarissen en coaches van cliëntenraden situaties, vragen en dilemma’s die ze in hun werk tegenkomen. Ze vinden herkenning en houden elkaar een spiegel voor. Zo houden ze elkaar scherp in het uitvoeren van hun rol. Het werk van de ondersteuner is vrij solistisch van aard. Dat maakt het belang van intervisie alleen maar groter.

Start nieuwe intervisiegroepen

Voor netwerken van ondersteuners faciliteren we de mogelijkheid van intervisie onder begeleiding van een ervaren trainer/adviseur van LOC. Bij voldoende aanmeldingen willen we vanaf maart/april dit jaar nieuwe groepen opstarten. We zetten een netwerk op voor intervisie in de regio en begeleiden deze voor een periode van twee jaar. Het doel is om daarna als zelfstandige intervisiegroep verder te gaan.

De kosten voor deelname aan begeleide intervisie bedragen voor een traject van twee jaar in totaal € 950,-.

Heb je interesse om deel te nemen aan één van de intervisiegroepen? Vul dan graag dit formulier in: klik hier om naar het formulier te gaan

Coaching en begeleiding op maat

Wil je op individueel niveau aan de slag met je eigen leerdoelen onder begeleiding van een ervaren coach? Neem contact op om jouw wensen voor coaching en/of begeleiding op maat te bespreken. 

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de Vraagbaak van LOC via 030 – 284 32 00 of vraagbaak@loc.nl.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers platform

Meer bekijken

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese