Ondersteuners cliëntenraden

De ondersteuner van de cliëntenraad is belangrijk voor een goede medezeggenschap. De ondersteuner neemt de cliëntenraad veel praktisch werk uit handen. En zorgt voor continuïteit. Zonder de taak van de cliëntenraad over te nemen.

LOC ondersteunt ruim 40 jaar cliëntenraden en ondersteuners. In die jaren hebben we een speciaal aanbod ontwikkeld voor ondersteuners van cliëntenraden.

Een jaarlijkse leergang

Netwerkbijeenkomsten

Intervisie en individuele coaching/begeleiding

Informatiemateriaal over de invulling van de rol van ondersteuner

LOC heeft daarnaast een groot netwerk van ondersteuners die we verbinden aan cliëntenraden en zorgorganisaties die een ondersteuner zoeken. Ben jij een ondersteuner en wil je onderdeel worden van dit netwerk? Of ben je een cliëntenraad die een ondersteuner zoekt? Neem dan contact op met Joep Bartholomeus, coördinator LOC,  via j.bartholomeus@loc.nl of 030 284 3200.

Waar ben je naar opzoek?

Bijeenkomsten (5)

Leergang ondersteuners 5 september 2019, LOC, Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht
Leergang ondersteuners 3 oktober 2019, LOC, Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht

Bijeenkomsten

Infobijeenkomst Wet langdurige zorg ggz 'Mijn leven, mijn zorg!' (regio Noord-Oost) 23 september, Dominicanenklooster Zwolle, Assendorperstraat 29, 8012 DE Zwolle
Themabijeenkomst Medezeggenschap over het huishoudboekje van de zorginstelling 26 september, Woonzorgcentrum Jacqueline, Jupiterweg 20, 4624 AK Bergen op Zoom
Meer

Deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.